Daca esti pentru prima data pe acest site si nu stii cum sa comanzi, iti vom da cateva informatii:

Comanda se face dupa ce te-ai inregistrat pe site si ti-ai creat un cont.
Imediat ce ai facut comanda vei fii instintat/a printr-un mail in maxim 24 de ore cand vei primi comanda. Daca nu ai primit mail de la noi in acest interval de timp, te rugam sa ne contactezi telefonic.

Taxele pentru expediere prin Posta sunt de 13 lei, indiferent de valoarea comenzii.

Comanda minima este de 15 lei.

Daca realizati comanda pana in ora 14, trimiterea se face in aceiasi zi.

Daca realizati comanda dupa ora 14, expedierea se va face a doua zi lucratoare.

Coletul ajunge la destinatie in maxim 3-4 zile lucratoare, iar ridicarea coletului se face la oficiul postal, pe baza buletinului de identitate. Veti fii instiintat printr-un aviz adus de postas in cutia dvs. postala, la care oficiu postal sa va prezentati pentru a va ridica coletul. Daca nu primiti avizul de instintare , mergeti dvs.la posta .
Plata se face ramburs, la ghiseul postei, altfel coletul nu se poate ridica.

Optional, coletul se poate trimite si prin curierat rapid   DPD - taxa / colet este de 16.00 lei sau Urgent Cargus - taxa / colet este de 15.00 lei . Prin Curierat rapid , coletul va este adus acasa  in ORICARE LOCALITATE din Romania ( in aria de acoperire a companiei de transport).

Selectia Posta / Curier rapid se face pe site la finalizarea comenzii.


Prin curier rapid coletul ajunge la destinatie in 24 - 48 ore ( in functie de distanta ) si este livrat la adresa indicata de destinatar.

Comenzile se pot face si telefonic la nr. 0723672782

Pentru alte informatii sau nelamuriri , va rugam sa ne sunati la tel. 0723672782 sau sa ne trimiteti un mail la adresa : office@cool-senzation.ro